Marieke Zentjens ~ Fotografie »

A day in the life ~ Veerse Meer

Toen Marjolijn me vroeg of ik zin had om haar prachtige en grote gezin te fotograferen tijdens hun vakantie, heb ik werkelijk waar geen seconde getwijfeld. Ik wist niet hoe snel ik ‘ja’ moest zeggen tegen deze day in the life sessie! Onderweg naar het Veerse Meer had ik veel tijd om na te denken (178 km bij mij vandaan) en kreeg ik even de zenuwen. Marjolijn is namelijk zelf een professionele fotografe en ik en mijn hoge lat en perfectionisme vonden het ineens toch wel een beetje (ahum, hartstikke) spannend.

Direct na binnenkomst in de prachtig gelegen vakantiewoning verdwenen die zenuwen als sneeuw voor de zon. Wat een warm welkom en wat een mooi gezin! Na een kopje koffie vertrokken we per boot naar Veere om een ijsje te eten. Na terugkomst gebeurde er van alles op en in het water. Ik was goed voorbereid en had mijn badkleding en een beschermhoes voor mijn camera bij.

Wat me het meest is bijgebleven van deze sessie was het gezamenlijke plezier in dit grote gezin, de zelfstandigheid van de kinderen, de rust en de liefde en het respect voor en naar elkaar. Weer onderweg naar huis dwaalden mijn gedachten af naar alle fijne momenten die die dag voorbij zijn gekomen, ik voelde en voel me vereerd dat ik voor een half dagje mee heb mogen genieten van het fantastische gezin van Marjolijn en Eelco.

 

Send Usa Message Share onFacebook Tweet toTwitter