Marieke Zentjens ~ Fotografie »

A day in the life of Liv, Penny & Joe

Ik voel het nu nog, de adrenaline en de zenuwen die ik voelde toen ik om 5 uur in de ochtend naar Haarlem vertrok. Liv Tomkins, een fantastische fotograaf die ik onzettend bewonder, had me gevraagd om haar gezin te fotograferen. Mij?! Ik zei destijds natuurlijk meteen ‘ja’ maar onderweg naar Haarlem vroeg ik me af wat me eigenlijk had bezield. Waarom had ik ‘ja’ gezegd? Wat dacht ik toe te kunnen voegen aan de fantastische collectie foto’s die ze zelf van haar gezin maakt?

Natuurlijk wist ik het antwoord op de vraag die ik mezelf stelde. Het allerbelangrijkste was dat Liv zelf ook op de foto zou staan; samen met haar kinderen. Ik herken het gemis aan foto’s waar ik zelf op sta. Geen selfies, maar echte foto’s, foto’s die je voelt, waarop je jezelf écht ziet in alle puurheid. Foto’s die de kinderen later zien en het verhaal vertellen van ‘vroeger’ en ze een beetje terugbrengen naar dat moment.

Ik parkeerde mijn zenuwen samen met mijn auto bij Liv om de hoek, haalde een aantal keer diep adem en ging ervoor. De foto’s vertellen het verhaal van de dag uit het leven met Liv, Penny & Joe. Hoe ze samen wakker worden, ontbijten, plezier maken, spelen… ‘gewoon’ hoe een dag uit hun leven er uit ziet. Wat was het een fantastische dag, ik heb ontzettend genoten van het plezier, de liefde, de vrijheid om te ontdekken en van de aandacht voor elkaar in dit gezin. Met trots blog ik een klein aantal foto’s van deze onvergetelijke sessie.

Oh… en Liv heeft een man maar hij was, dat wist ik van te voren, redelijk onverwacht een weekendje weg. Liv besloot om de sessie toch door te laten gaan omdat er altijd wel ‘iets’ is. Kun jij na het zien van deze sessie ook geen reden meer bedenken waarom je niet zo’n sessie van je gezin zou willen boeken, neem dan contact met me op!

Day in the life sessie

Day in the life sessie

Day in the life Haarlem Marieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens Fotografie DocumentairDocumentaire fotografie Nederland superwomanPure fotografie BrabantOntbijten met croissantjes broer en zusZondagochtend ontbijt documentaire fotografie BrabantDocumentaire fotografie Marieke ZentjensOm je vingers bij af te likkenBroer en zus herkenbaar tafereeltjeMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieDocumentaire fotografie puur

Speeltuin

Speeltuin

Marieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens FotografieMarieke Zentjens Fotografie

Send Usa Message Share onFacebook Tweet toTwitter